• بله
  • اینستاگرام

اخبار

بيشتر

پنجشنبه15خرداد1404

09:40

121

مدیر کل اوقاف استان قم:

کمک به نیازمندان از مصادیق رسالت‌های الهی است

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: رسیدن به مقام امامت متقین، هدفی است که خدا برای بندگانش مقرر فرموده و در این مسیر، کار خیر از جمله مصادیق انجام رسالت الهی است.

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: رسیدن به مقام امامت متقین، هدفی است که خدا برای بندگانش مقرر فرموده و در این مسیر، کار خیر از جمله مصادیق انجام رسالت الهی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم در آیین اجرای طرح قرار دوازدهم خردادماه که در آستان مقدس امامزاده جمال‌الدین(ع) برگزار شد اظهار کرد: قرآن فرآیند خاصی را برای زندگی انسان‌ها ترسیم کرده که در صورت عمل به آن، می‌توانیم به سعادت دنیا و آخرت برسیم.

وی افزود: بر این اساس همه مومنان و اهل تقوا و کار خیر، باید سه کار مهم را در زندگی خود انجام دهند؛ نخست آنجا که قرآن می‌فرماید «وَسَارِعُوٓاْ إِلَیٰ مَغۡفِرَةࣲ مِّن رَّبِّکُمۡ وَجَنَّةٍ عَرۡضُهَا ٱلسَّمَٰوَٰتُ وَٱلۡأَرۡضُ أُعِدَّتۡ لِلۡمُتَّقِینَ» شتاب کنید به سوی مغفرتی از جانب پروردگارتان و بهشتی که وسعتش به وسعت آسمان‌ها و زمین است، که برای پرهیزکاران آماده شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه در زمینه کسب مغفرت الهی باید سرعت زیادی داشت و از یکدیگر سبقت گرفت عنوان کرد: بی حالی و سستی، مهمترین عامل مخل زندگی انسان است و این مسئله در روایات حضرات معصومین هم مورد تاکید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در معنویات به عکس مادیات، هیچ مانعی برای سرعت گرفتن وجود ندارد و توصیه به تسریع هم شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان اینکه انسان باید از لحظه لحظه‌ی عمر خود برای عبادت و بندگی استفاده کند گفت: قرآن تنها به این مسئله اکتفا نکرده بلکه به سبقت گرفتن در کار خیر تاکید و توصیه کرده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه انسان نباید به کار خیری که انجام می‌دهد بسنده کند خاطرنشان کرد: از جمله جاهایی که قرآن به بندگان اجازه داده از یکدیگر سبقت بگیرند، همین کار خیر است.

وی گفت: در نهایت باید گفت حالا که سرعت و سبقت گرفتیم، چه نتیجه‌ای حاصل می‌شود؟ و پاسخ این است که این مسئله سبب رسیدن انسان به مقام «امامت» خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری تصریح کرد: همه انسان‌ها می‌توانند به امامت برسند البته نه آن امامتی که ۱۲ امام معصوم ما دارند؛ قرآن می‌فرماید «رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا» پروردگارا، ما را زنان و فرزندانی مرحمت فرما که مایه چشم روشنی ما باشند، و ما را (سر خیل پاکان و) پیشوای اهل تقوا قرار ده.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه هر شخص می‌تواند امام متقین باشد گفت: آیت‌الله جوادی آملی می‌فرمود سعی کنید امام امت باشید، اگر نتوانستید، امام شهرتان باشید، یا امام شهرتان باشید و اگر نشد، حداقل امام خانه‌تان باشید یعنی در این حد عدالت و نفوذ داشته باشید که اعضای خانواده‌تان پشت سر شما نماز بخوانند.

وی تصریح کرد: اگر نتوانیم به امامت برسیم، در حقیقت موفق نشده‌ایم به هدفی که خداوند برایمان تعیین کرده دست یابیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان اینکه ائمه معصومین(ع) الگوی تمام و کمال ما در این مسیر هستند گفت: تبلیغ و تبیین دین، مبارزه با طاغوت و تعدی و تجاوز و همچنین کمک به نیازمندان و مستمندان، کارهایی بودند که آن بزرگواران انجام می‌دادند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: شخصی تعریف می‌کرد در تاریکی نیمه شب، فردی را دیدم در حال جمع‌آوری چیزی در کیسه‌ش است، پیشنهاد کمک دادم و از صدایش فهمیدم امام صادق(ع) است و اجازه نداد کمکش کنم و فرمود این رسالت من است، تو می‌توانیم کار خیر دیگری انجام دهی.

وی ادامه داد: امام علی(ع) نیز بعد از اینکه خلافتش را غصب کردند، بیکار ننشست و شروع به آبادانی نخلستان‌ها و مزارع کرد و جالب اینکه به محض به ثمر نشستن، همه را وقف نیازمندان می‌کرد؛ در پاسخ به شخصی که گفته بود از درآمد فروش باغ، همه را انفاق نمی‌کرد و حداقل چند سکه برای خانواده‌ش نگاه می‌داشت، فرمود همه را برای آنها گذاشتم!


نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

ویدئوها

بيشتر

تصاویر

بيشتر

پیوندها

بيشتر