• بله
  • اینستاگرام
لوگوی اوقاف

اخبار

بيشتر

شنبه8ارديبهشت1403

20:25

594

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی:

اثرگذاری حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان بر حوزه تولیدات ملی و تجهیزات پزشکی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان برای اشتغالزایی و رفع نیازهای مردم به خصوص بر حوزه تولیدات ملی و تجهیزات پزشکی نیز تأثیرگذار است؛ همچنین برای کشور ارزآوری و افزایش صادرات را نیز به ارمغان می‌آورد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان برای اشتغالزایی و رفع نیازهای مردم به خصوص بر حوزه تولیدات ملی و تجهیزات پزشکی نیز تأثیرگذار است؛ همچنین برای کشور ارزآوری و افزایش صادرات را نیز به ارمغان می‌آورد.

حجت‌الاسلام عظیم آسوده در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص فرهنگ وقف اظهار کرد: یکی از کارکردهای بسیار مفید جامعه و اجتماع فرهنگ وقف است؛ هرچقدر ترویج و تبلیغ آن بیشتر شود، نیازهای جامعه برآورده و مشکلات بشریت نیز برطرف شود.
وی با اشاره به برکات فراوان وقف برای جامعه افزود: حمایت از علوم دانش‌بنیان، نخبگان و کارآفرینان نیز از برکات وقف محسوب می‌شود؛ موقوفات به کمک علم آمدند و با حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان در حقیقت جایگاه علمی کشور ارتقاء پیدا کرده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی تصریح کرد: حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش‌بنیان برای اشتغالزایی و رفع نیازهای مردم به خصوص بر حوزه تولیدات ملی و تجهیزات پزشکی نیز تأثیرگذار است؛ همچنین برای کشور ارزآوری و افزایش صادرات را نیز به ارمغان می‌آورد.
حجت‌الاسلام آسوده با اشاره به اینکه حمایت وقف از دانش‌بنیان و علم باعث تولید تجهیزات پزشکی مؤثری شده عنوان کرد: درآمدی که از موقوفات حاصل می‌شود، علاوه بر اشتغالزایی و ارائه خدمات به مردم، درآمد آن نیز در راستای نیت واقف هزینه خواهد شد؛ فرهنگ وقف را باید در جامعه نهادینه و برای تحقق این هدف دانشمندان، ائمه جماعت، نخبگان علمی، سرمایه‌داران و دیگر اقشار کنار یکدیگر تلاش  کنند.
وی در خصوص نمایشگاه و رویکرد سازمان اوقاف بیان کرد: جهشی در سازمان اوقاف و نیات واقفان ایجاد شده و با شناسایی نیازهای روز جامعه نسبت به حل مشکلات به صورت وقف جمعی و مشارکتی اقدام می‌شود؛ با این کار یک سرمایه‌گذاری خوبی برای موقوفات انجام و خدمت‌رسانی خوبی هم برای مردم محسوب می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی یادآور شد: برخی از مخترعان اختراعات خود را برای حمایت از نخبگان و مخترعان وقف کردند؛ برخی مواقع مخترع ایده خود را اختراع کرده ولی برای اینکه وارد بازار کار و عرضه محصول شود، درآمد و سرمایه ندارد ولی این سرمایه را سازمان اوقاف تأمین و در نهایت این کمک‌های ارزنده اوقاف باعث حل مشکلات جامعه می‌شود.
حجت‌الاسلام آسوده در خصوص تبدیل حرم امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که «بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند» و خوشبختانه کارهای خوبی در سطح بقاع متبرکه انجام شد؛ یکی از اقدامات بسیار خوب در آستان مقدس امامزادگان راه‌اندازی مراکز افق بود که در بحث حوزه فرهنگی، اجتماعی و قرآنی فعالیت و در حوزه اجتماعی نیز طرح شمیم خدمت را اجرا کردند.
وی با اشاره به اینکه امامزادگان علاوه بر قطب فرهنگی، گردشگری، مذهبی به محلی برای اجرای طرح شمیم خدمت با خروجی اشتغالزایی برای اقشار کم‌درآمد و به ویژه بانوان سرپرست خانوار تبدیل شده‌اند، اضافه کرد: در یکی از بقاع متبرکه استان خراسان شمالی آستان مقدس امامزاده سید عباس (ع) بالغ بر 80 نفر در بقعه کار می‌کنند؛ در مکانی که فراهم و در اختیار کارآفرین قرار دادیم، آنها در عرصه تولید پوشاک، قارچ، گلخانه، صنایع دستی و سایر بخش‌ها فعالیت دارند.
بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.
شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

گزارش تصویری

ویدئوها

بيشتر

پیوندها

بيشتر