• بله
  • اینستاگرام

خبر ویژه

بيشتر

يكشنبه12بهمن1404

11:50

82

قرار دوازدهم؛ تداوم خدمت‌رسانی فرهنگی و اجتماعی به مردم

حجت‌الاسلام عادل در مراسم «قرار دوازدهم» با تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب، بر استمرار خدمت‌رسانی بقاع متبرکه به مردم و اهمیت انتظار فرج تأکید کرد و گفت: این برنامه بیش از چهار سال است که با توزیع هزاران بسته معیشتی ادامه دارد.

حجت‌الاسلام عادل در مراسم «قرار دوازدهم» با تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب، بر استمرار خدمت‌رسانی بقاع متبرکه به مردم و اهمیت انتظار فرج تأکید کرد و گفت: این برنامه بیش از چهار سال است که با توزیع هزاران بسته معیشتی ادامه دارد.

برنامه «قرار دوازدهم» با هدف توزیع بسته های معیشتی میان اقشار محروم همزمان با آغازدهه فجر انقلاب اسلامی صبح امروز (۱۲بهمن ماه) در امامزاده سیداسماعیل(ع) زرگنده برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام غلامرضا عادل، با اشاره به اجرای طرح قرار دوازدهم از دوران کرونا تاکنون، اظهار کرد: در قالب این برنامه هزاران توزیع بسته های معیشتی، اقلام درمانی و دارویی و جهیزیه میان اقشار محروم مورد توجه قرار می گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امامزادگان و بقاع متبرکه در میان مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار و به قطب فرهنگی تبدیل شده اند، افزود: مردم ایران همواره ارادت به اهل بیت(ع) داشته اند و کمک رسانی به محرومین که در این امامزادگان و بقعه متبرکه صورت می گیرد، خود اهل بیت(ع) و امامزادگان واجب التعظیم نیز اگر بودند این اقدامات را مورد توجه قرار می دادند. پیامبر(ص) همواره بشارت می دادند که فرزندی از نسلش قیام می کند و اگر از عمر دنیا یک روز باقی مانده باشد، خداوند آن روز را آنقدر طولانی می کند که حضرت(عج) ظهور و عدالت را با و از مستضعفین حمایت می کند.

حجت‌الاسلام عادل با اشاره به شرایط حساس کنونی جامعه، اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، ارکان حکومت در مسیری قرار گرفته بود که در صورت تداوم آن، بساط اسلام در این کشور برچیده می‌شد و از هویت دینی و انقلابی چیزی جز یک پوسته باقی نمی‌ماند.  یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، تربیت انسان‌هایی بود که جان خود را آگاهانه در مسیر اسلام و انقلاب فدا کردند، انسان‌هایی که مصداق روشن آیات قرآن کریم درباره ایمان و جهاد بودند و توانستند فاسدترین و منحط‌ترین حکومت تاریخ معاصر این سرزمین، یعنی رژیم پهلوی، را با همراهی مردم ساقط کنند.

نقد تطهیر دوران پهلوی و تأکید بر اندیشه امام(ره)

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با انتقاد از نگاه نوستالژیک برخی افراد به دوران پهلوی، تصریح کرد: عجیب و حتی مضحک است که عده‌ای، عمدتاً ناآگاه از تاریخ، آن دوره را تطهیر می‌کنند؛ در حالی که مطالعه منابعی مانند کتاب خاطرات ارتشبد فردوست، چهره واقعی شاه و اطرافیانش را به‌روشنی نشان می‌دهد.

وی با تأکید بر ضرورت بازخوانی اندیشه امام خمینی(ره)، گفت: مهم‌ترین شاخص امام، تکلیف‌محوری بود، امام به انجام وظیفه توجه داشت، نه صرفاً به نتیجه. البته پیروزی برای ایشان اهمیت داشت، اما انجام تکلیف الهی در اولویت بود و همین مسیر پس از امام نیز توسط رهبر معظم انقلاب ادامه یافت.

حجت‌الاسلام عادل با اشاره به فشارهای اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم، خاطرنشان کرد: اگر مسئولی دچار خطا، فساد یا خیانت می‌شود، این مسئله را نباید به حساب نظام و انقلاب گذاشت، چنین افرادی با عملکرد خود، عملاً در زمین دشمن بازی می‌کنند.  مردم با وجود همه سختی‌ها، حاضر نیستند به مقدسات، مساجد، امامزادگان و اموال عمومی تعرض شود و دشمن برای ضربه‌زدن به نظام اسلامی از همه ابزارهای تاریخی و رسانه‌ای خود استفاده می‌کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با اشاره به وقایع صدر اسلام و ماجرای حکمیت، تأکید کرد: تاریخ عیناً تکرار نمی‌شود، اما عبرت‌های آن همواره پیش روی ماست و همه ما در برابر حوادث امروز، مسئول و ناظر هستیم.

وی با استناد به آیات قرآن کریم گفت: ملتی که دل‌هایش با خداست، دلیلی برای اضطراب ندارد. تجربه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، طبس و آزادسازی خرمشهر نشان داد که هر جا نصرت الهی محور قرار گرفت، پیروزی حاصل شد و این مسیر با ایمان و استقامت ادامه خواهد داشت.


نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

ویدئوها

بيشتر

تصاویر

بيشتر

پیوندها

بيشتر