• بله
  • اینستاگرام

آخرین اخبار

بيشتر

چهارشنبه10تير1405

10:50

225

۷۰ درصد موقوفات یزد در خدمت ترویج فرهنگ عاشورا

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد از اختصاص ۷۰ درصد موقوفات این استان به ترویج فرهنگ عاشورا و نام حضرت سیدالشهدا (ع) خبر داد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد از اختصاص ۷۰ درصد موقوفات این استان به ترویج فرهنگ عاشورا و نام حضرت سیدالشهدا (ع) خبر داد.

حجت‌الاسلام صادقی، با اشاره به جایگاه وقف در پاسداشت فرهنگ عاشورا اظهار کرد: ۷۰ درصد موقوفات استان یزد به حضرت سیدالشهدا (ع) و تبیین فرهنگ عاشورا اختصاص یافته است.

وی افزود: هم‌اکنون ۴۵۰ موقوفه با موضوع امام حسین (ع) و نهضت عاشورا در استان یزد به ثبت رسیده که درآمد آنها صرف برگزاری مراسم و آیین‌های حسینی می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد با بیان اینکه واقفان نیت‌های متنوعی را برای این موقوفات در نظر گرفته‌اند، گفت: طبخ آش، اطعام عزاداران در ماه محرم، برپایی مجالس روضه‌خوانی، تعزیه‌داری و شبیه‌خوانی، نخل‌برداری و دیگر آیین‌های سنتی و مذهبی از جمله نیت‌های این موقوفات است.

حجت‌الاسلام صادقی تأکید کرد: این موقوفات نقش مهمی در روشن نگه داشتن چراغ محافل حسینی، تداوم سنت‌های عزاداری و انتقال پیام و فرهنگ قیام عاشورا به نسل‌های آینده ایفا می‌کنند.


نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

ویدئوها

بيشتر

تصاویر

بيشتر

پیوندها

بيشتر