• بله
  • اینستاگرام

اخبار

بيشتر

شنبه10مرداد1405

10:16

283

افزایش موکب‌های سازمان اوقاف در سامرا

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه زائران اربعین با حضور در سامرا، حماسه پیاده‌روی را به انتظار ظهور گره می‌زنند، گفت: امسال با وجود هجمه دشمنان، استقبال از خدمت در خانه پدری امام زمان (عج) نسبت به سال‌های قبل افزایش سه برابری یافته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه زائران اربعین با حضور در سامرا، حماسه پیاده‌روی را به انتظار ظهور گره می‌زنند، گفت: امسال با وجود هجمه دشمنان، استقبال از خدمت در خانه پدری امام زمان (عج) نسبت به سال‌های قبل افزایش سه برابری یافته است.

حجت‌الاسلام غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، در حاشیه بازدید از موکب حضرت علی اصغر (ع) و امامزادگان مازندران در جوار حرمین عسکریین (ع) با اشاره به جایگاه ویژه این شهر اظهار کرد: سامرا خانه پدری امام زمان (ارواحنا فداه) و محل تولد حضرت ولی عصر است و خدمت به زائران در این مکان، حال و هوایی ملکوتی دارد. زائرانی که پس از اربعین به این دیار مشرف می‌شوند، حماسه خود را به جریان مهدویت و انتظار پیوند می‌زنند و این رزمایش عظیم، آمادگی‌ برای یاری حضرت در روز ظهور است.   
 
وی با اشاره به شرایط حساس منطقه، افزود: امروز تمام جبهه کفر و صهیونیسم در برابر اسلام ناب صف‌آرایی کرده‌اند، اما همان‌گونه که شهادت رهبران مقاومت، خون تازه‌ای در پیکره جبهه حق دمید، امسال اربعین با شور و حضور حماسی‌تر از همیشه در حال برگزاری است. ، 
 
عادل با بیان اینکه خدمت در سامرا با وجود سختی‌های مسیر و کمبود امکانات، با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شده، تصریح کرد: در حالی که سه، چهار سال پیش تنها دو یا سه استان در سامرا حضور داشتند، امسال شمار استان‌های مستقر در این شهر به هشت استان رسیده و جمعیت زائران در برخی ساعات از سال‌های گذشته پیشی گرفته است.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با تقدیر از خادمان مازندرانی، دیار علویان را الگوی خدمت‌رسانی دانست و گفت: موقوفات مازندران عمدتاً به امام حسین (ع) اختصاص دارد و مردم این خطه با استفاده از محصولات بومی، پذیرایی کریمانه‌ای از زائران خانه پدری امام زمان به عمل می‌آورند.
 
این مسئول در پایان با ابلاغ سلام و خداقوت رئیس سازمان اوقاف به همه خادمان خاطرنشان کرد: افتخار می‌کنیم در کنار عزیزانی هستیم که در مسیر خدمت به اهل بیت (ع) از پای نمی‌نشینند و امیدواریم به زودی شاهد ظهور حضرت ولی عصر (عج) باشیم و در رکاب ایشان، عدل و داد را در جهان بگسترانیم.

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

ویدئوها

بيشتر

تصاویر

بيشتر

پیوندها

بيشتر