• بله
  • اینستاگرام

آخرین اخبار

بيشتر

يكشنبه11مرداد1405

16:09

223

خدمت‌رسانی اوقاف به زائران اربعین؛ از تجهیز موکب‌ها تا استقرار در «طریق‌الحسین»

سازمان اوقاف و امور خیریه برای دهمین سال پیاپی، با بسیج تمامی ظرفیت‌های موقوفات و بقاع متبرکه، کوشیده است تا «طریق‌الحسین» را برای زائران اربعین هموارتر کند.

سازمان اوقاف و امور خیریه برای دهمین سال پیاپی، با بسیج تمامی ظرفیت‌های موقوفات و بقاع متبرکه، کوشیده است تا «طریق‌الحسین» را برای زائران اربعین هموارتر کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم موسوی‌متقی، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف، با حضور در موکب این سازمان در مسیر راه‌پیمایی اربعین طی سخنانی با اشاره به اینکه اربعین حسینی قله دلدادگی عاشقان اباعبدالله(ع) است، اظهار داشت: سازمان اوقاف و امور خیریه برای حدود دهمین سال پیاپی، با بهره‌گیری از ظرفیت موقوفات و بقاع متبرکه، خادمان و هیئت‌امنای عزیز، تمامی توان خود را برای خدمت به زائران اربعین بسیج کرده است.

او تصریح کرد: سازمان اوقاف با تشکیل ستاد اربعین، تلاش کرده است تا خدمات رفاهی از اسکان و پذیرایی گرفته تا خدمات درمانی و فرهنگی را از ابتدای ماه صفر تا پس از اربعین به بهترین شکل ممکن ارائه دهد.

موسوی‌متقی در ادامه با تشریح جزئیات خدمات اسکان، خاطرنشان کرد: یکی از مراکز خدمت‌رسانی شاخص امسال، هتلی است که با همت اداره کل اوقاف استان البرز و از محل موقوفه «مرحوم حاجی ترخانی» آماده‌سازی شده است. این مرکز به دلیل موقعیت استراتژیک خود که در نقطه آغازین مسیر پیاده‌روی اربعین قرار دارد، نقش مؤثری در بازیابی توان زائران ایفا می‌کند؛ به‌طوری‌که زائران می‌توانند با توقف 12 ساعته، خستگی مسیر را به در کرده و با آمادگی کامل وارد مسیر شوند.

او همچنین با تأکید بر اولویت برنامه‌های فرهنگی در کنار خدمات رفاهی، گفت: نگاه سازمان اوقاف در اربعین، نگاهی جامع است و خدمات رفاهی تنها مقدمه‌ای برای ارتقای معنوی زائران محسوب می‌شود. بر همین اساس، برنامه‌هایی نظیر اقامه نماز جماعت، حضور مبلغان، سخنرانی‌های مذهبی و برنامه‌های معرفت‌افزایی با هدف رشد معنوی و تقرب به خدا در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط آب‌وهوایی اربعین امسال گفت: بنا بر گفته کارشناسان، امسال شاهد گرم‌ترین ایام اربعین در تاریخ هستیم؛ با این حال، شور و اشتیاق مردم برای حضور در این مسیر، حماسه‌ای ماندگار را رقم زده است.

او با ارائه آماری از تردد زائران افزود: طبق آمار رسمی، تا این لحظه حدود سه میلیون نفر برای حضور در این همایش عظیم ثبت‌نام کرده و بیش از دو میلیون و 700 تا 800 هزار نفر از مرزها عبور کرده‌اند، در حالی که هنوز تا روز اربعین فاصله داریم.

موسوی‌متقی در پایان سخنان خود با بیان اینکه حضور 20 میلیون نفری زائران در مسیر زیارت اباعبدالله(ع) نشانه‌ای از اراده خیر الهی است، اظهار داشت: خداوند متعال با قرار دادن محبت سیدالشهدا(ع) در قلب‌های این جمعیت میلیونی، خیر دنیا و آخرت را برای آنان اراده کرده است.


نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

ویدئوها

بيشتر

تصاویر

بيشتر

پیوندها

بيشتر